banesa me qira banesa me qera banesa prishtinë prishtina flat for rent house for rent kosova kosovo banesameqira

banesameqira

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü

Banesa Me Qira / Apartments For Rent

Lëshojm banesa me qira në lagjen Dodona të parku i qytetit.
Kemi garsoniere , 2 dhomëshe , 3 dhomëshe , lokale dhe zyre.
Banesat janë me kushte Moderne dhe te mobiliuara.
Ndërtesa është e pajisur me një ashënsor.
Informatat kontaktues gjinden posht.


We have different apartments for rent.
The apartments are located in the urban quarter Dodona.
We offer aparments as follows: 1 room, 2 and 3 rooms.
In addition to that we also offer offices.
The apartments are modern and furnished.
There is also an elevator in the building.
Feel free to contact us.

Contact:
+377 44 636 245

Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü